Clinics

Er worden door heel Nederland diverse clinics aangeboden. Ben je een beginner en wil je graag de basistechnieken leren? Of ben je al ervaren en klaar voor de volgende stap? Alles is mogelijk en wij hebben een aantal aanbieders van clinics voor je uitgezocht.

Het is belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen zo blijft het fietsen ook leuk en uitdagend. Ook als je net pas kennis maakt met het mountainbiken is het van belang dat je de basistechnieken leert. Vertrouwen krijgen op de fiets helpt je ook om er meer plezier van te beleven. Het volgen van een clinic helpt je op de goede weg en je komt ook nog eens in een andere omgeving!

MTBCLINIC.nl  in Velp (dichtbij natuurpark Veluwezoom). Clinics voor basis, geoefend, gevorderd en expert. Ook bieden ze privéclinics aan. Heb je geen fiets, geen probleem. Er is ook de mogelijkheid om materiaal te huren.

MountainbikeClinics.com in Eindhoven (regio zuid-oost Brabant). Clinics voor beginners, gevorderden, expert en ouder & kind. Ook is hier de mogelijkheid om een fiets en helm te huren.

MTB Xperience in Twijzelerheide, maar op meerdere locaties actief: Drenthe, Groningen, Friesland en Tecklenburg. Clinics voor beginner, gevorderden, expert en privéclinics. Ook bieden ze een downhill masterclass en een Cross country downhill clinic aan. Ook hier is er de mogelijkheid om materiaal te huren.

Onyva in Hoorn (Noord-Holland). De clinics worden gegeven in Schoorl, Bergen, Spaarnwoude en het Dijkgatsbos. Ook hier worden fietsen en toebehoren verhuurd. Er zijn zelfs 40 fietsen te huur, dus een clinic met grote groepen is mogelijk.