Tests & review

Regelmatig zullen hier tests en reviews verschijnen van fietsen, onderdelen, kleding of routes. De tests zijn verdeeld in de categorieën, mountainbike, cyclocross en gravel. Er kan getest worden met fietsen, losse onderdelen, kleding, accessoires en routes of bikeparken. Alle ervaringen worden met jullie gedeeld, goede ervaringen en verbeterpunten.

Klik op één van onderstaande rubrieken waar jij meer van wil zien of weten. Hou ook de site en onze Facebook pagina in de gaten voor toekomstige items!

Mountainbike Testen met banden, Fully’s of hardtail, E-bike, kleding, onderdelen en accessoires.

Cyclocross Alles op het gebied van veldrijden, cyclocross fietsen en onderdelen. Dit is wel seizoensgebonden en zal meer in het najaar en wintermaanden zijn.

Gravel Een redelijk nieuwe rubriek maar wel enorm populair. We zullen hier materiaal testen maar ook kleding, lifestyle en bikepacking.

Onafhankelijkheid is belangrijk. Ik zal proberen om een test zo eerlijk mogelijk te beoordelen, en mijn uitgebreide persoonlijke mening over een bepaald item te geven. Jullie feedback hierin is belangrijk. Eventuele tips of verzoeken zijn ook welkom. Laat in een reactie weten welke tests of materialen gewenst zijn. Ik zal proberen om een gevarieerd aanbod van fietsen, kleding en onderdelen te tonen. Een leverancier voor de tests van mountainbike, cyclocross en gravel fietsen is Bike Emotion. Als er meer leveranciers zich aan willen melden kan dat. Dan kan er ook uit een breder segment worden gekozen en getest.

De site is relatief nieuw en we staan open voor suggesties. Ook zouden we graag verschillende merken willen testen. Om zo een breed publiek te kunnen bereiken. Alle materialen worden uiteraard netjes geretourneerd na de test. Ook zal er een vermelding en een link naar de website van de leverancier worden geplaatst. Bij interesse kan er een email gestuurd worden naar: info@offroadworld.nl