Rondo Ruut CF0 model 2020

De nieuwe Rondo Ruut CF0 Gravelbike is uit en het is een beest!

Het is een lichtgewicht carbon frame en er is veel aandacht besteed aan comfort maar zonder in te leveren op snelheid en agressiviteit. De Rondo Ruut CF0 is perfect voor lange afstanden off road maar je kunt er zeker ook stevig mee doorrijden. Het frame is aangepast t.o.v. het vorige model, er kunnen nu banden opgelegd worden van 47mm breed. Ook is de fiets lichter, stijver en is de TwinTip vork aangepast. Dit is een fiets voor zowel de gravel en cyclocross liefhebbers.

Gravel is hot en je ziet ook steeds meer toertochten in dit segment de kop opsteken. Een Gravel fiets is perfect om langere tochten mee te fietsen en de Rondo Ruut is een pareltje. Deze Rondo Ruut is met zorg ontworpen en ze staan voor Less is More. Alles aan deze fiets heeft een reden en er zit (zoals ze zelf zeggen) geen onzin aan. Rondo is een Pools bedrijf met 15 jaar ervaring op gebied van offroad fietsen. Ze houden van snelheid maar wel op een comfortabele manier. Deze eigenschappen zijn goed vertaald naar de Rondo Ruut.

Voor wat betreft de prijs zitten ze aan de bovenkant van de markt. Er zijn verschillende uitvoeringen van het model Ruut, zie hier de website van Rondo voor meer informatie.

Plaats een reactie