Clean Your Trail Day!

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei is het Clean Your Trail Day. Op deze twee dagen kun jij je lokale trail of mountainbike route een beetje schoner maken. Helaas gooien mensen nog met enige regelmaat hun afval in het bos. Op en langs de route liggen blikjes, bidons, plastic verpakkingen van energierepen en andere troep wat niet thuishoort in de natuur.

Laten we samen onze verantwoordelijkheid nemen en er voor zorgen dat we de natuur met respect behandelen. Kom in actie en ga een paar uurtjes het bos in om afval te verzamelen. Zo zorgen we er samen voor dat we in een mooie omgeving kunnen genieten van onze sport.

Facebook

Deel de actie op Facebook en zorg dat mensen uit heel het land meedoen. Wie er een foto post met het verzamelde afval maakt kans op een leuke prijs. Wat dat is zal later bekend worden gemaakt.

www.offroadworld.nl

Plaats een reactie