'Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride!''

Een geweldige uitspraak van Eddy Merckx een man met een passie voor fietsen. Ik ben Stephan Bloemberg en deel dezelfde passie.

Daarom deel ik graag mijn ervaringen, kennis en liefde over dit onderwerp. Mountainbiken is een geweldige manier om sportief de natuur te ontdekken. De Nederlandse routes worden steeds mooier en uitdagender. Ook rij ik in de zomermaanden regelmatig op de racefiets.

Mountainbiken & Natuurmonumenten

Ik wil ook nog graag een vermelding maken voor Natuurmonumenten. Ik rij altijd met een vignet en daarmee draag je ook je steentje bij aan behoud van de natuur. Het is een klein bedrag maar een groot gebaar. Er zijn genoeg verkooppunten waar je een vignet kunt kopen, of bestel hem op de website van natuurmonumenten.